ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
დაამატე ობიექტი

ქალაქი

დააგემოვნეთ
ობიექტი
ფასიa
b
გაზიარება

ხბოს ნეკნი აჯიკით

კერძის აღწერა

ხბოს ნეკნები სიგრძეზე ჩავჭრათ (თითო ნეკნზე) და შევწვათ ზეთიან ტაფაზე. ნეკნები გადავიტანოთ ღრმა ტაფაში. მეგრული აჯიკა წყლით გავათხელოთ (ძალიან თხელი არ უნდა მოგვივიდეს) და მოვასხათ ნეკნებს , შევდგათ ჰაერღუმელში ცოტა ხნით. გარეცხილი, გათლილი კარტოფილი გრძლად დავჭრათ და ზეთში შევწვათ ტაფაზე. აჯიკიანი ნეკნები გადავიტანოთ ქოთნებში. თითო ქოთანში მოვათავსოთ დაახლოებით 6 ცალი. ზემოდან გადავანაწილოთ ჯერ დაჭრილი კარტოფილი,შემდეგ კი კიტრი. მოვაყაროთ ხახვი, ქინძი, წიწაკა.



ინგრედიენტები

  • 1,5 კგ ხბოს ხორცი
  • 400 - 500 მლ. ზეთი
  • მეგრული აჯიკა
  • 2 კგ. კარტოფილი
  • 1 ულუფაზე 1 ცალი კიტრი 
  • 1 კონა ქინძი
  • ხახვი,წიწაკა გემოვნებით

გაზიარება
სხვა შეთავაზებები (სულ 103)