ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
დაამატე ობიექტი

ქალაქი

დააგემოვნეთ
ობიექტი
ფასიa
b
გაზიარება

ტალიატელე ბოლონეზეს სოუსით

კერძის აღწერა

სოუსის მოსამზადებლად გავატაროთ ხორცი და ბოსტნეული, მოვათავსოთ ქვაბში, დავუმატოთ ცოტაოდენი კარაქი და მოვთუშოთ ნელ ცეცხლზე სანამ ყავისფერს არ მიიღებს, შემდეგ დავუმატოთ ღვინო და წყალი. ბოლოს ტომატი, მარილი და პილპილი. მოვურიოთ. სოუსი არ უნდა ეკრობოდეს კედელს. მოვხარშოთ „ტალიატელე“, გადავწუროთ და შევაზავოთ სოუსით, სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.



ინგრედიენტები

  • "ტალიატელე"
  • ბოლონეზეს სოუსი (ხორცის სოუსი)
  • 100 გრ ღორის ხორცი
  • 100გრ ძროხის ხორცი
  • 50 გრ სტაფილო
  • 50გრ ნიახურის ძირები
  • 50 გრ ხახვი
  • ¼ ჭიქა ზეითუნის ზეთი
  • 80 გრ ტომატ პასტა
  • ½  ჭიქა მშრალი წითელი ღვინო
  • მარილი, პილპილი გემოვნებით
  • წყალი გემოვნებით
  • 1 ტოტი როზმარინი
  • 60გრ გახეხილი პარმეზანი
  • 1კბილი ნიორი

გაზიარება
სხვა შეთავაზებები (სულ 103)